Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Mart 2015 - 13:18 Yorum: 0

Menteşe Belediye Meclisi toplandı

Toplantıda, Mor Bayrak Projesi, cemevlerinin ibadethane sayılması, Almanya’nın Hagen Belediyesi ile kardeş şehir projesi ve Menteşe’de açık oto pazarı yeri kurulması oy birliğiyle kabul edildi

Menteşe Belediye Meclisi toplandı

MUĞLA (AA) - Menteşe Belediye Meclisi mart ayı olağan toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Bahattin Gümüş başkanlığında Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantının açılışında konuşan Gümüş, belediye tarafından başlatılan Mor Bayrak Projesi ile Türkiye'deki kadın aleyhine eşitsizlik tablosunu belediyelerden başlayarak değiştirmek istediklerini dile getirdi.

Son günlerde kadına yönelik şiddetin arttığına değinen Gümüş, "Proje kapsamında ilk aşamada belediyemiz değerlendirmeye tabi tutulacak. Projenin ikinci aşaması belediyemiz ilçe sınırları içindeki iş yerleri ve işletmelere mor bayrak verilmesi olacak "dedi. 

Mor Bayrak Projesi, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Gümüş, daha sonra cemevlerinin ibadethane sayılması, Almanya’nın Hagen Belediyesi ile kardeş şehir projesi ve Menteşe'de açık oto pazarı yeri kurulmasını oylamaya sundu.

Görüşülen maddeler oy çokluğu ile kabul edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber