Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Temmuz 2016 - 12:33 Yorum: 0

Menteşe Belediye Meclisi’nden Teröre Ortak Tepki

Menteşe Belediye Meclisi Temmuz Ayı toplantısı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığı'nda...

Menteşe Belediye Meclisi’nden Teröre Ortak Tepki

Menteşe Belediye Meclisi Temmuz Ayı toplantısı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığı'nda gerçekleşti. 7 gündem maddesinin görüşüldüğü Meclis toplantısında Mecliste grubu bulunan partiler ortak bir bildiri yayımlayarak İstanbul Atatürk Havalimanında yaşanan terör saldırısını kınadılar.

Menteşe Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Mehmet Güven, Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkan Vekili Gültekin Akça ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Miraç Özcan imzasıyla yayımlanan ortak bildiride şu ifadeler yer alıyor:

"28 Haziran 2016 Salı Günü İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlenen intihar saldırısında 44 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 238 vatandaşımız da yaralanmıştır. Hepimizi derinden üzen ve ülkemizde son zamanlarda artarak devam eden iç ve dış kaynaklı terör saldırılarında şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Bu saldırılarda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Hiçbir terör saldırısı ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğini bozamayacaktır. Menteşe Belediye Meclisi olarak İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlenen intihar saldırısı ile birlikte terörün her türlüsünü lanetliyoruz"

Menteşe Belediye Meclisi’nden Teröre Ortak Tepki

Menteşe Belediye Meclisi’nden Teröre Ortak Tepki

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber