Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Haziran 2018 - 12:28 Yorum: 0

Menteşe’de Bocce karşılaşması

Huzurevleri arası Bocce Turnuvasında Menteşe'de bulunan "Yetişkin Gençler" lakaplı Abide Hasan Nuri Öncüer huzurevi, İzmir Narlıdere Huzurevine 13-11'lik...

Menteşe’de Bocce karşılaşması

-Huzurevleri arası Bocce Turnuvasında Menteşe'de bulunan "Yetişkin Gençler" lakaplı Abide Hasan Nuri Öncüer huzurevi, İzmir Narlıdere Huzurevine 13-11'lik skorla mağlup oldu.

Türkiye Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Huzurevleri arası Bocce Turnuvası Ligi kapsamında Menteşe'de bulunan ve "Yetişkin Gençler" lakaplı Abide Hasan Nuri Öncüer huzurevi ile İzmir Narlıdere Huzurevi karşı karşıya geldi. İki yıl önce Türkiye'de 4'üncüsü olan Menteşe takımı son maçında İzmir Narlıdere Huzurevi'ne 13-11 yenildi. 5 takım bulunan Bocce Ligi'nde grupta ilk iki takım arasına giren huzurevleri Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak. Her hafta içerde ve deplasmanda oynanan maçlarda Menteşe'deki Abide Hasan Nuri Öncüer huzurevi Bocce takımı 3 maçta mağlup oldu.

- Hakem kararı tartışma çıkardı

Menteşe'de gerçekleşen karşılaşmada hakemin maç sonu verdiği karar iki takım arasında tartışma yaşanmasına neden oldu. Son top atılmadan sahadaki topları alan İzmir Narlıdere Huzurevi takım oyuncularına ve Narlıdere antranörüne Menteşeli oyuncular tepki gösterdi. Maçın son bölümünde Menteşe Abide Hasan Nuri Öncüer huzurevi takımı, antranör ve yöneticileri, misafir takım oyuncularını kırmamak için maçı uzattılar ve son oyunda kaybettiler.

Menteşe’de Bocce karşılaşması

Menteşe’de Bocce karşılaşması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber