Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ağustos 2016 - 17:48 Yorum: 0

Merakla beklenen mega projede imzalar atıldı

Serdivan Belediyesi'nin vizyon projesi olarak görülen 54. Cadde'nin ihalesini alan Turkmall ve YU Group ortak girişimi, proje kapsamında ilçenin ekonomik, sosyal...

Merakla beklenen mega projede imzalar atıldı

Serdivan Belediyesi'nin vizyon projesi olarak görülen 54. Cadde'nin ihalesini alan Turkmall ve YU Group ortak girişimi, proje kapsamında ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına renk getirecek.

Sakarya'nın sosyal yaşamında yepyeni bir adres olacak 54. Cadde; perakende sektörü ile şehir yaşamını birleştiren, mağazacılık konusunda tek bir binaya bağlı kalmadan şehir ile bir arada devam edecek sayılı örneklerden biri olarak öne çıkıyor. Konut, ofis, home-ofis ve cadde mağazalarının yer alacağı 52 bin metrekarelik alanda geliştirilecek projenin 28 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Turkmall; 24 yıldır süren gayrimenkul ve perakende geliştirme yatırımlarını, bu yıl YU Group ile güçlerini birleştirerek konut ve karma projelerle de sürdürecek. Turkmall; daha öncesinde Türkiye'de ve yurt dışında 3 milyon metrekarenin üzerinde konut, ofis ve iş merkezi teslim etmiş olan YU Group ile başlayan konut ve karma projeler işbirliğine Maslak, İstanbul'da yer alan UNIQ Rezidans'ın ardından Sakarya'daki eşsiz 54. Cadde projesi ile devam ediyor. Sakarya'nın yeni merkezi olacak 54. Cadde, Sakarya'nın yanı sıra Düzce, Akyazı ve Hendek'e de hitap edecek.

1992 yılından bugüne 80'den fazla alışveriş merkezi geliştirip, 6 milyon metrekare perakende inşaat alanı sağlayarak, bulunduğu bölgelere ve iş ortağı olan perakende markalarına değer katmaya devam eden Turkmall, 2012'de Novada OutletSöke ile başlayan Anadolu genelindeki yatırımlarını sürdürüyor. Turkmall, son olarak Sakarya'nın önde gelen ilçesi olan Serdivan'da yeni bir konsept ile gerçekleştirilecek 54. Cadde projesinin ihalesini YU Group ile alarak Marmara Bölgesi'ndeki yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

Vizyon proje ile ilgili hayırlı olsun temennisinde bulunan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, gayrimenkul yatırımcılarının önemli temsilcilerinden biri olan Turkmall ve YU Group'un Serdivan'da ortaklaşa gerçekleştireceği 54. Cadde Projesi'nin, Sakarya başta olmak üzere tüm bölgeye hitap edeceğini söyledi.

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin kendilerini yıldırmadığını tam aksine daha fazla yatırım yapmak adına motive ettiğini belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, "Milletimizin aynı kararlılığı sergilemeye devam etmesi sayesinde bizler, artık her türlü vesayet zincirini kırmış olan, yarınlarından kaygı duymayan bir ülkede yaşamanın gururu içerisindeyiz. Çalışmalarımız aynı kararlılıkla ve tüm hızıyla devam edecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber