Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 25 Mayıs 2016 - 17:48 Yorum: 0

Meral Akşener Kastamonu’da Konuştu

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, Türk siyasetini fabrika ayarlarına döndürdüklerini belirterek, "Bu ülkenin milli güvenlik sorunu haline geldim" dedi.

Meral Akşener Kastamonu’da Konuştu

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, Türk siyasetini fabrika ayarlarına döndürdüklerini belirterek, "Bu ülkenin milli güvenlik sorunu haline geldim" dedi.

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, Kastamonu'yu ziyaret ederek delegelerle görüştü. Kastamonu Havaalanından itibaren yaklaşık 200 araçlık bir konvoyla şehre gelen Meral Akşener, burada bir restoranda delegeler ile buluşarak destek istedi. Ardından esnafları ziyaret eden Akşener, toplantıya katıldı. Partililere seslenen Akşener, "Bizimle uğraşmak şu anda terör örgütleri ile yapılan mücadeleden daha fazla önemsenir duruma getirildi. Bu aşamada şunu başardık. Birinci aşamada hiç kimsenin kanunun normal uygulanacağını beklemiyordu. 8 Nisan'da verilen karar Türkiye'yi saran bir şeffaf cam gibi, hepimizin beyninde bir örtü gibi, milletimizi ürküten, korkutan anlayışın o şeffaf camda bir kırık meydana gelmesine sebep olduk. O andan itibaren milletimizin gözü Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurultayında olmaya başladı. Milletimiz bizim kararlılığımızı gördü. Milletimiz ülkemizi yönetmekteki kararlılığımızı gördü. 1919 yılında ülkemizin bulunduğu durumun aynı şartlarının taşındığı günümüzde Türk Milliyetçileri ayağa kalkarak sesimize kulak verdiler. İstiklal Savaşı'nı kazanan irade 2016 yılında tekrar ayağa kalkarak milletin sesine kulak verip yeni baştan Türk siyasetini fabrika ayarlarına yani Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluş iradesine bir yolculuk olarak gördüler" dedi.

"ÖYLE BİR MÜCADELE VERECEĞİZ Kİ ERKEN SEÇİM YAPMAK ZORUNDA KALACAKLAR"

İktidara geldiklerinde mücadele vereceklerini ve bunun sonucunda da iktidar partisinin erken seçime gitmek zorunda kalacağını vurgulayan Akşener, "Muhteremler şu salon için düzen tutturamıyor. Bütün ezberleri bozdunuz. Daha ortada hiçbir şey yokken sallanmaya başladılar. Kesinlikle Abbas yolcu! Güneydoğu'da mücadele veren korucu, polis ve askerlerimizin, çocuklarımızın umudu oldunuz. Allah sizden razı olsun. 2018'de kongre olacak ne aceleniz var diyorlar. Evet, acelemiz var. 21'inci yüzyıl Turan yılı olacaktı. Türk asrından koparılan Türk dünyası için acelemiz var. Evet, acelemiz var. Taşerona ve her türlü haksızlığa mahkum olmuş çocuklarımızın gençlerimizin yarınını tanzim etmek için acelemiz var. Okullarda, kurumlarda tek bir ülkücü makam kaldı mı? Buna son vermek için acelemiz var. Tek başına tek kişinin yönettiği gittikçe otoriteleşen başkanlığa tek engel biz olduğumuz için acelemiz var. Her fırsatta MHP'yi baraj altına itmek isteyenleri durdurmak için acelemiz var" şeklinde konuştu.

"20 DAKİKADA BAŞBAKAN DEĞİŞTİ"

"Başbakan Meral" sloganlarının atıldığı salonda esprili bir dille "Bu ülkede 20 dakikada başbakan değişti" diyerek cevap veren Akşener, şöyle konuştu:

"5 buçuk aydır mücadele ettiğimiz şu günde bir başbakan 20 dakikada değişti. Demek ki Türkiye'nin geleceği için acelemiz var. Varsa MHP kurultayı yoksa MHP kurultayı. Bunların sıfır sorun diyerek yola çıkıp bir tane komşu bırakmadıkları Türkiye'nin bizim yönetimimize ihtiyacı var. Onun için acelemiz var. Bugün gelirken İstanbul'da yolda pankart gördüm. Osmanlının fethi kutlanıyor. Fatih'in resmi yok. Sadece Erdoğan'ın resmi var. Meğer bunların Osmanlıya da alerjileri varmış. Bu acele önce Allah'ın izni sonra sizlerin teveccühü ile aydınlık olmasına neden olacak inşallah"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber