Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 13:18 Yorum: 0

Meram’da “Nağmeler” yankılandı

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi ile Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Nağmeler" isimli konserde Mustafa...

Meram’da “Nağmeler” yankılandı

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi ile Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Nağmeler" isimli konserde Mustafa Demirci ile Fatih Koca sevenleriyle buluştu.

Konevi Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere; Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Uluslararası Meram Gençlik Akademisi Müdürü Harun Çalışkan ve çok sayıda kişi katıldı. Konserden sonra Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ile Uluslararası Meram Gençlik Akademisi Müdürü Harun Çalışkan, günün anısına sanatçılar Mustafa Demirci ile Fatih Koca'ya çiçek takdim etti.

Seslendirdikleri eserler için sanatçılara ve sazendelere teşekkür eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "15 Temmuz'da şunu gördük, ezanlarımız ve salalarımızla birlikte, hep birlikte yeniden dirilişe ve uyanışa geçtik. Rabbim ezanlarımızı ve salalarımızı hiç susturmasın, bayrağımızı indirmesin" diye konuştu. Gençlik Akademisi'ne de teşekkür eden Başkan Toru, "Belediyemiz ile Uluslararası Gençlik Akademisi iş birliğiyle gençlerimize yönelik programlarımız devam edecek" dedi.

Meram’da “Nağmeler” yankılandı

Meram’da “Nağmeler” yankılandı

Meram’da “Nağmeler” yankılandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber