Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 13:33 Yorum: 0

Mercan, "İstifa haberleri asılsız ve art niyetli"

Tekirdağ'ın Saray ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Lütfü Mercan, istifa söylentilerinin asılsız ve art niyetli olduğunu söyledi.

Mercan, 'İstifa haberleri asılsız ve art niyetli'

Tekirdağ'ın Saray ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Lütfü Mercan, istifa söylentilerinin asılsız ve art niyetli olduğunu söyledi.

Mercan, ilçe teşkilat binasında ilçe Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte basın açıklaması düzenledi. Başkan Mercan, sosyal medya ve ilçede çıkan istifa söylentilerinin asılsız ve art niyetli olduğunu ifade ederek, hiçbir sebeple istifa etmeyeceklerini belirtti.

MHP Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan şu ifadeleri kaydetti:

"Son günlerde sosyal medya ve Saray ilçemizde Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu ile Milliyetçi Hareket Partisi Saray Belediye Meclis Üyelerinin istifa edeceği yönünde kasıtlı ve asılsız iddialarda bulunulmaktadır. İstifa haberlerinin asılsız ve art niyetli yapıldığı, bu güne kadar herhangi bir yönetim kurulu üyemizden, Belediye Meclis üyelerimizden ve partili üyelerimizden istifa eden yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulumuz ile MHP Saray Belediye Meclis Üyelerimiz hiçbir sebeple partimizden istifa etmeyeceğimizi MHP Genel Merkezimizin ve Tekirdağ İl Başkanlığımızın bizlere vermiş olduğu görev ve yetkileri dahilinde partimizde görev yapacağımızı kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber