Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 23 Mart 2015 - 19:18 Yorum: 0

Mercedes Kampanyası Talihlileri Belli Oldu

Türkiye mücevher sektörünün lider markası Altınbaş’ın, 1 Kasım 2014 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında Türkiye genelindeki mağazalarında her 500 TL ve katları alışveriş yapanlar arasında düzenlediği otomobil kampanyası sonuçlandı.

Mercedes Kampanyası  Talihlileri Belli Oldu

WOW İstanbul Hotel Convention Center’de, 12 Mart 2015 Perşembe günü, Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş ve Altınbaş bayilerinin katılımıyla düzenlenen Büyük Buluşma’da, kampanyanın kazananlarını belirlemek üzere noter huzurunda çekiliş gerçekleştirildi.

Çekiliş sonucunda Altınbaş’tan belirlenen tarihlerde alışveriş yaparak kampanyaya katılan Ahmet Ayan (Bornova Forum), F.Betül Aksoğan (Malatya Park AVM), ve Mustafa Bozkuş (AnkaMall),  Mercedes C180 marka son model 3 otomobilin sahibi olmaya hak kazandılar.

Altınbaş Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş yaptığı konuşmada, bir yandan Türkiye mücevherat pazarında büyümeyi sürdürürken, müşterilerinin de kazanmasını sağlayacak bir kampanyaya imza attıklarını belirtti. Kampanyaya 56 bin 672 çekiliş hakkının verildiğini bildiren İmam Altınbaş, “Bu yoğun katılım Altınbaş markasına duyulan güvenin bir göstergesi olarak da bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bizim için çok değerli müşterilerimize kampanyamıza gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Altınbaş bayilerine hitaben 2015 perakende sektörü, mağazacılık stratejileri ve beklentilerinden de bahseden İmam Altınbaş, “Mağazacılıkta disiplinin markalaşma ve globalleşmedeki en önemli kriterden biri olduğunu, siz değerli marka elçilerimizin de desteği ve işbirliği ile sağlandığının bilincindeyiz. Bize inan ve aynı disiplin ile güveni taşıyan siz değerli marka elçilerimizle birlikte 2015 yılındaki bütün hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber