Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Eylül 2019 - 15:03 Yorum: 0

Merdiven altı kırtasiye ürünlerindeki tehlikeye dikkat

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi Eğitim Komisyonu Üyesi Cemil Abay , kırtasiye alışverişi için veliler ve öğrencileri...

Merdiven altı kırtasiye ürünlerindeki tehlikeye dikkat

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi Eğitim Komisyonu Üyesi Cemil Abay , kırtasiye alışverişi için veliler ve öğrencileri uyardı.

Kırtasiye alışverişlerini mutlaka denetlenen ve güvenli malların satıldığı, merdiven altı ve sağlıksız ürünlerin satılmadığı kırtasiyelerden alınması gerektiğini vurgulayan Abay, 2019 – 2020 eğitim ve öğretim yılı birinci, beşinci ve dokuzuncu sınıflar için 2 Eylül'de başladığını hatırlattı. Özellikle merdiven altı ve kalitesiz olan kırtasiyede çocuklara zararlı olabilecek maddelerin olduğuna dikkat çeken Abay, sağlıkçıların bu zararlı maddelerin çocuklarda cilt alerjilerine, kurdeşene ve kansere neden olabileceğini belirttiklerini hatırlattı. Abay, kırtasiye ürünü alırken bilinen markaların tercih edilmesi ve denetlenen yerlerden alınması gerektiğini vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber