Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Ağustos 2016 - 10:03 Yorum: 0

Merdivenli yollar renklendi

Keçiören Belediyesi şehre ince dokunuşlar yaparak canlılık kazandırmaya devam ediyor.

Merdivenli yollar renklendi

Keçiören Belediyesi şehre ince dokunuşlar yaparak canlılık kazandırmaya devam ediyor. Engebeli araziye sahip Keçiören'de çok sayıda merdiven olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, uygulamanın insanların merdivenleri kullanmasını daha cazip hale getirdiğinin altını çizdi.

Keçiören Belediyesi ekipleri şehrin kimliğine yönelik yaptıkları uygulamalara bir yenisini daha ekledi. Etlik Beydağı Sokak'taki 71 basamaklı merdivenin doğa desenleriyle buluşması ve merdivenlerin bir tabloya dönüşmesi büyük beğeni kazanınca bu çalışma yaygınlaştırıldı. 2015 yılında Dr. Besim Ömer Caddesi 61. Sokak, Tepebaşı Mahallesi Demirköy Sokak, Subayevleri Güzin Sokak, Şefkat Mahallesi Erciyes Sokak ile Fatih Caddesi üzerindeki merdivenli yolları renklendiren belediye ekipleri, 2016 yılında da Çaldıran Mahallesi 510. Sokak, Subayevleri Mahallesi Centilmen Sokak, Basınevleri Mahallesi Güzeller Sokak, Uyanış Mahallesi Itri Caddesi, Esertepe Mahallesi Refik Saydam Caddesi ile Taşlı Sokak arasındaki merdivenli yolları da rengarenk bir görünüme kavuşturdu. Renkli görünümüyle hem kent estetiğini zenginleştiren hem de merdiven çıkmayı daha keyifli hale getiren merdivenli yollar şehre ayrı bir canlılık kattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber