Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 14:53 Yorum: 0

Merhum Gazeteci Ali Sürmelioğlu anıldı

Balıkesir'in Karesi ilçesinde Merhum gazeteci Ali Sürmelioğlu, vefatının 7. yılında düzenlenen lokma hayrı ile ailesi ve sevenleri tarafından anıldı.

Merhum Gazeteci Ali Sürmelioğlu anıldı

Balıkesir'in Karesi ilçesinde Merhum gazeteci Ali Sürmelioğlu, vefatının 7. yılında düzenlenen lokma hayrı ile ailesi ve sevenleri tarafından anıldı.

Merhum gazeteci Ali Sürmelioğlu vefatının 7. yılında Karesi ilçesi Hisariçi Mahallesinde gerçekleştirilen lokma hayrı ile ailesi ve sevenleri tarafından anıldı. Politika Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve merhum Ali Sürmelioğlu'nun ağabeyi Tarık Sürmelioğlu yaptığı açıklamada, "Her sene yaptığımız hayırla anmaya çalışıyoruz 10 Ekim'de. Sosyal medyada paylaştığım bir fotoğraf vardı. "Büyük olan bendim, ama hep O büyüktü aslında" diye. O hep daha ciddiydi, daha oturaklıydı. İyi bir çevresi, iyi dostları vardı. İnançlı bir adamdı. Kamuoyunda sevilen, sayılan biriydi ve iyi bir gazeteciydi. Yaklaşık 10 yıl basın sektöründe emeği var, köşe yazarlığı, muhabirlik, grafikerlik ve sayfa yaparak. Üzüldüğüm bir nokta var merhum gazeteciler adına. Bizim gazeteciler cemiyeti lokma döktürüyor, Allah kabul etsin, bütün ölmüş gazetecileri Allah yerinde dinlendirsin ama bazı isimleri nedense söylemekten eriniyorlar. Mesela benim gazetemin kurucu sahibi yıllarca o gazeteye emek vermiş çıkartmış Yıldırım Ovacık'ın ismi unutuluyor. Yine aynı gazeteye ve basın sektörüne emeği olan Ali Sürmelioğlu'nun ismi unutuluyor. Gazeteciler cemiyetinin bu tutumuna anlam veremiyorum. Neden böyle bir şeye giriyorlar. Unutulmuş da olabilir, pek de zannetmiyorum unutulduğu. Ali iyi bir gazeteciydi, iyide yetiştirdi kendini ama erken gitti. Allah rahmet eylesin" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber