Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Eylül 2016 - 09:08 Yorum: 0

Merhume Fidan dualarla anıldı

Turgutlu Belediyesi eski meclis üyesi, Park ve Bahçeler Müdürü Merhume Nurgül Fidan'ın vefatının yıldönümü dolayısıyla Mevlid-i Şerif okutularak...

Merhume Fidan dualarla anıldı

Turgutlu Belediyesi eski meclis üyesi, Park ve Bahçeler Müdürü Merhume Nurgül Fidan'ın vefatının yıldönümü dolayısıyla Mevlid-i Şerif okutularak hayır yemekleri verildi. Eşi Bülent Fidan tarafından Park Bahçeler Müdürlüğü personeline yemek hayrında bulunuldu, Turgutlu Belediyesi tarafından da Turgutlulu vatandaşlara pilav hayrı yapıldı.

Vefatıyla Turgutlu'yu yasa boğan Milliyetçi Hareket Partili eski Belediye Meclis Üyesi ve Park Bahçeler Müdürü Merhume Nurgül Fidan, vefatının yıldönümünde dualarla anıldı. Eşi Bülent Fidan tarafından, Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına belediye şantiyesinde öğle yemeği verildi. Hayır yemeğine Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Başkan Yardımcısı Hakan Sezer ile belediye müdürleri ve personel katıldı.

Mevlid-i Şerif okutulan hayır yemeğinde, Merhume Fidan dualarla anıldı. Turgutlu Belediyesi tarafından da belediye hizmet binası karşısında pilav-ayran ikramında bulunuldu. Bin kişilik pilav ikramında Mevlid-i Şerif okutuldu. Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Bülent Fidan'ın yer aldığı Mevlid'i Şerif'e Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Şube Müdürü İbrahim Kutar, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, belediye daire müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Merhume Nurgül Fidan'ı saygıyla, minnetle ve rahmetle andıklarını ifade eden Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Değerli ablamızı sene-i devriyesinde de rahmetle anıyoruz. Turgutlu'muza çok emeği geçti, Allah ondan bir kez daha razı olsun, mekanı cennet olsun" dedi.

Merhume Fidan dualarla anıldı

Merhume Fidan dualarla anıldı

Merhume Fidan dualarla anıldı

Merhume Fidan dualarla anıldı

Merhume Fidan dualarla anıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber