Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 05 Aralık 2016 - 16:33 Yorum: 0

Merinosspor’da galibiyet serisi devam ediyor

Türkiye Bayan Voleybol 2. Ligi 5. Gurup'ta mücadele eden Merinosspor Bayan Voleybol Takımı galibiyet serisine deplasmanda Mersin Üniversitesini de ekleyerek...

Merinosspor’da galibiyet serisi devam ediyor

Türkiye Bayan Voleybol 2. Ligi 5. Gurup'ta mücadele eden Merinosspor Bayan Voleybol Takımı galibiyet serisine deplasmanda Mersin Üniversitesini de ekleyerek liderliğini pekiştirdi.

Gaziantep'in Bayan Voleybol Ligi'ndeki tek temsilcisi olan Merinosspor Mavi Melekleri, deplasmanda en önemli rakiplerinden birisi olan Mersin Üniversitesini 3-0 gibi net bir sonuçla mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Mersin'de oynanan maçın ilk setini 20-25 alan Mavi Melekler, ikinci seti 23-25 ve son seti de 20-25 alarak maçtan üç puanla ayrıldı. Ligin başından beri oynağı 6 karşılaşmanın tamamını kazanarak namağlup unvanını sürdüren Merinosspor, en yakın takipçisi ile arayı açmayı başardı.

"Sporcularımıza ve hocalarımıza güveniyoruz"

Bu sezonda şampiyonluğu hedefleyen ve 1. Lig'e çıkmak için çalışmalarını aralıksız sündüren Mavi Melekler, önümüzdeki hafta oynayacağı maç için hazırlıklarına başladı. Namağlup unvanla ligi bitirmek istediklerini ifade eden Merinosspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Yavuz, şampiyonluk hedeflerine adım adım yaklaştıklarını söyledi. Yavuz, "Altyapıdan yetişen sporcularımız ve takıma yeni katılan sporcularımızda istediğimiz performansı yakaladık. Galibiyet serimizi 6 maçtan beri sürdürüyoruz. Lig sonuna kadar galibiyet grafiğimizi sürdürerek mutlu sona erişmek istiyoruz. Bu konuda sporcularımıza ve hocalarımıza güveniyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber