Merkezefendi Belediyesi, bakkal ve marketlerde dezenfekte çalışmaları yaptı

Merkezefendi Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında ilçe sınırları içerisinde bulunan bakkal, market ve büfelerde dezenfekte çalışmalarını aralıksız devam ediyor.
Merkezefendi Belediyesi, Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası'na kayıtlı 802 bakkal, market ve büfelerde dezenfekte çalışmalarını 10 ekiple gerçekleştiriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar en kısa süre içerisinde tamamlanacağı belirtildi. Dezenfekte çalışmalarında insan sağlığına zarar vermeyen, gıda güvenliğine uygun ürünler kullanılıyor.
"Halkın sağlığı bizler için çok önemli"
Esnafların her zaman yanında olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Korona virüs tedbirleri kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkın sağlığı bizler için çok önemli. Hemşerilerimizin sağlıklı ve güvenle alışveriş yapabilmeleri için, Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası'na kayıtlı olup ilçemiz sınırları içinde yer alan 802 bakkal, market ve büfede dezenfeksiyon çalışmamızı aralıksız devam ediyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak esnafımızın her zaman yanındayız. Bu dönemi birlikte, el ele aşacağız" dedi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.




Çam kozalaklarını sanat eserine dönüştürüyor
Malatya Doğa Ve hayvanlar için el ele Derneği, ile Malatya doğa koruma m
Yeşilçam'ın yakışıklı jönü, şimdi böyle yaşıyor
Hatalı basım 50 TL'yi 50 bin TL'ye satışa çıkardı
Karda mahsur kalan çoban ve koyun sürüsü kurtarıldı
Eşiyle sokakta yürürken silahlı saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti
İstanbul Esenyurt’ta bir sitede patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Binada mahsur kalan vatandaşları tahliye çalışmaları sürüyor
Batman’da hasta kurtarmaya giden 112 ekibi karda mahsur kaldı
Tel : 0850 532 69 51
