Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 11:33 Yorum: 0

Merkezefendi Belediyesi’inden ikinci vergi taksit uyarısı

Merkezefendi Belediyesi, emlak, çevre ve temizlik vergilerini ödemeyen vatandaşların ikinci taksit ödemelerini gerçekleştirmek için son tarihin 25 Kasım...

Merkezefendi Belediyesi’inden ikinci vergi taksit uyarısı

Merkezefendi Belediyesi, emlak, çevre ve temizlik vergilerini ödemeyen vatandaşların ikinci taksit ödemelerini gerçekleştirmek için son tarihin 25 Kasım olduğu uyarısında bulunuldu.

Merkezefendi Belediyesi tarafından emlak vergisi ile çevre ve temizlik vergilerinin taksitini ödemeyen vatandaşlara bir hatırlatma yapıldı. Son ödeme tarihinin ise 30 Kasım 2016 olduğu duyuruldu. 26-27 Kasım tarihlerinde de saat 09.30 ila 16.30 arasında veznelerin açık olacağı belirtildi.

Vatandaşların yapacağı ödemelerde veznelere başvuracağı gibi Merkezefendi Belediyesi'nin 29 Ekim Bulvarı'ndaki ek hizmet binasından, internet üzerinden ve bankalar üzerinden ödeme yapılabileceği kaydedildi. Aynı zamanda belediyenin resmi internet adresinden ve belediye veznelerinden yapılacak olan ödemelerde de vatandaşlara kredi kartıyla ödeme imkânı sunulduğu belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber