Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Mart 2018 - 17:14 Yorum: 0

Merkezefendi’de ‘Gayret Sizden, İkram Bizden’ projesi başladı

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu "Gayret Sizden, İkram Bizden" projesi kapsamında beraberindeki İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir...

Merkezefendi’de ‘Gayret Sizden, İkram Bizden’ projesi başladı

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu "Gayret Sizden, İkram Bizden" projesi kapsamında beraberindeki İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ile kontrol noktasında görevli polis ve araç sürücülerine ikramlarda bulundu.

Merkezefendi Kaymakamlığı, Merkezefendi Belediyesi ve Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün emniyet personelinin moral motivasyonunu artırmak, birlik ve beraberlik hissini kuvvetlendirmek amacıyla imzaladığı "Gayret Sizden İkram Bizden" projesinin ilk uygulaması yapıldı. Pınarkent Mahallesi polis kontrol noktasında gerçekleştirilen uygulamaya Subaşıoğlu ve Demir katıldı. Başkan Subaşıoğlu ve Demir, proje kapsamında kurulan çadırda, görev mahallinde çalışan emniyet personeli ile yemek yedi. Daha sonra polis kontrol noktasından geçen vatandaşlara Başkan Subaşıoğlu ve Demir, hayırlı kandiller dileyerek ay yıldızlı şapka hediye etti.

'Gayret Sizden İkram Bizden" projesi kapsamında oluşturulan seyyar kafelerden ve hizmet araçlarından halkın huzuru ve güvenliği için çalışan emniyet personeline, sokakta yaşayan ve yolda kalan vatandaşlara çay, çorba, yiyecek ve benzeri ihtiyaçlar ikram edilecek.

Merkezefendi’de ‘Gayret Sizden, İkram Bizden’ projesi başladı

Merkezefendi’de ‘Gayret Sizden, İkram Bizden’ projesi başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber