Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ağustos 2016 - 12:48 Yorum: 0

Merkezefendi’de kurban kesim yerleri belirlendi

Merkezefendi Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Bu kapsamda geçen yıl 5 olan kesim yeri ilçede daha geniş alanda hizmet verilmesi adına...

Merkezefendi’de kurban kesim yerleri belirlendi

Merkezefendi Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Bu kapsamda geçen yıl 5 olan kesim yeri ilçede daha geniş alanda hizmet verilmesi adına 8'e yükseltildi.

Merkezefendi Belediyesi, Kurban Bayramında vatandaşların her talebine sorunsuz bir şekilde cevap verilmesi için hazırlıklarını tamamladı. Yapılan hazırlıklar kapsamında Eylül ayının 12'sinde başlayacak olan Kurban Bayramı'nda Merkezefendi'liler için kurban kesim yerleri belirlendi. Bu çerçevede geçen yıl 5 olan kesim yeri ilçede daha geniş alanda hizmet verilmesi adına 8'e yükseltildi. Merkezefendi'liler, Merkezefendi Belediyesi tarafından belirlenen fiziki, teknik ve tüm hijyen koşulların sağlandığı "Barbaros Pazaryeri, Sevindik Pazaryeri, Karaman Pazaryeri, Yenişehir Pazaryeri, Servergazi Pazaryeri, Bahçelievler Pazaryeri, Yenimahalle Pazaryeri ve Göveçlik Pazaryeri'nde kurbanlarını kesebilecekler. Bayram namazının hemen sonrasında kesim yerlerinde kurban kesimi başlayacak.

Öte yandan, Kurban Bayramı boyunca Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de görevde olacak. Merkezefendi'liler tüm şikâyetlerini Merkezefendi Belediyesi'nin kurumsal telefon hattı 0258 265 38 88'e bildirdiği gibi zabıta ile ilgili taleplerini de 153 aracılığı ile yapabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber