Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 04 Temmuz 2022 - 17:08 Yorum: 0

Merkezefendili sporcu Kırkpınar’dan madalya ile döndü

Denizli'de, Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nde yetişen sporcu Serhat Abay, 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde teşvik-2 boyda üçüncülük...

Merkezefendili sporcu Kırkpınar’dan madalya ile döndü

Denizli'de, Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nde yetişen sporcu Serhat Abay, 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde teşvik-2 boyda üçüncülük madalyasını aldı. Abay, elde ettiği üçüncülükle boy atlayarak, bundan sonraki müsabakalarında tozkoparan boyda güreşmeye hak kazandı.

661'inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 14 boyda dereceye giren pehlivanlar, ödüllerini aldı. Kıyasıya çekişmenin yaşandığı müsabakalarda Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün sporcusu Serhat Abay, üçüncü olarak tozkoparan boyda güreşmeye hak kazandı. Güreşler sonunda dereceye giren Abay'a bronz madalya takdim edildi. Serhat Abay, Kumluca ve Kocaeli Seka Park'tan sonra Kırkpınar Güreşleri'nde de dereceye girdi.

"Genç sporcumuzu kutluyorum"

Abay, Denizli'ye döner dönmez madalyası ile beraber Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ı ziyaret etti. Başkan Doğan, Merkezefendi Belediyesi'nin genç sporcusu Serhat Abay'ı, verdiği mücadeleden ve elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti. Doğan, "Genç sporcularımıza destek olmaya devam ediyoruz. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde dereceye giren Serhat Abay, bizi bir kez daha gururlandırdı. Merkezefendi'mize ve Denizli'mize kazandırdığı madalya için genç sporcumuzu kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber