Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ekim 2016 - 12:33 Yorum: 0

Mermer ustalarından güldüren playback şov

Karaman'da 5 mermer ustasının mola sırasında, müzik eşliğinde kovayı darbuka, teraziyi keman, fırçayı saz, boya rulosunu da mikrofon olarak kullandığı...

Mermer ustalarından güldüren playback şov

Karaman'da 5 mermer ustasının mola sırasında, müzik eşliğinde kovayı darbuka, teraziyi keman, fırçayı saz, boya rulosunu da mikrofon olarak kullandığı video sosyal paylaşım sitelerinde izlenme rekoru kırıyor.

Karaman'da inşaatta mermer ustası olarak çalışan 5 kişi çay molası sırasında müzik eşliğinde yaptıkları playbacki cep telefonuyla çekerek sosyal paylaşım sitelerinde paylaştılar. Paylaşılan videonun izlenme rekoru kırması üzerine ustalar ikinci playback videolarını da çekti. Ustaların playbackte ellerindeki teneke, boya rulosu, karton gibi malzemeleri müzik aleti olarak kullandıkları görülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber