Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Ekim 2017 - 10:18 Yorum: 0

Mersin Barosu’ndan lise öğrencilerine ‘suç sayılan davranışlar’ eğitimi

Mersin Barosu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı protokol çerçevesinde, merkez ve ilçelerdeki tüm liselerde, öğrencilere "suç sayılan davranışlar"...

Mersin Barosu’ndan lise öğrencilerine ‘suç sayılan davranışlar’ eğitimi

Mersin Barosu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı protokol çerçevesinde, merkez ve ilçelerdeki tüm liselerde, öğrencilere "suç sayılan davranışlar" konusunda eğitim verecek.

Mersin Barosu, önemli bir projeye daha imza attı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan, "çocuklara yönelik eğitim faaliyetleri, tiyatro oyunu ve diğer projelere ilişkin" protokolle çocukların suç sayılan olumsuz davranışlardan kaçınmaları ve karşılaşacakları cezai neticelerden zarar görmelerinin önlenmesi amaçlanıyor. Bu kapsamda, il genelindeki tüm liselerde gerçekleşecek olan "Suç Sayılan Davranışlar" konulu eğitim çalışmalarının ilki, Mersin Deniz Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde başladı.

Av. Tülay Sevgi Tunalı Can tarafından hazırlanan, "Yargıtay Kararları Işığında Çocukların Okulda ve Günlük Yaşamlarında Birbirlerine Göstermiş Oldukları ve Türk Ceza Kanunu Anlamında da Suç Teşkil Eden Davranışlar" ve "Suç Sayılan Olumsuz Davranışların Hukuki Sonuçları" konulu eğitim çalışması çerçevesinde öğrencilere bilgiler verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber