Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Aralık 2016 - 15:34 Yorum: 0

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Avrupa’daki şansızlığını kırmak istiyor

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor, Euroleague'nin 5. maçında çarşamba günü evinde oynayacağı Uni...

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Avrupa’daki şansızlığını kırmak istiyor

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor, Euroleague'nin 5. maçında çarşamba günü evinde oynayacağı Uni Györ'ü yenerek, 4 maçlık mağlubiyet serisine son vermek istiyor. Genel Menajer Melahat Aydın, "Avrupa'da 4'de sıfır yaptık. Bir türlü istediğimiz galibiyeti elde edemedik. İnşallah Çarşamba günü evimizde oynayacağımız maçı kazanıp, şansızlığımızı kırmak istiyoruz" dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu ligde deplasmanda Botaş'a 68-57 mağlup olan Mersin Büyükşehir Belediyespor, ligdeki 3. mağlubiyetini aldı. Ligde oynadığı 6 maçta 3 de galibiyet elde eden Mersin ekibi, 9 puanla 8. sırada yer alıyor. Çarşamba günü Euroleague A Grubu'nun 5. maçında evinde Macaristan'ın Uni Györ'e takımına karşı oynayacak olan Güney ekibi, bu maçı kazanıp Avrupa'da ilk galibiyeti almak istiyor.

"Ligde 2 maçtır şansız mağlubiyet alıyoruz"

Botaş ve Uni Györ maçlarıyla ilgili İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyespor Menajeri Melahat Aydın, ligde son 2 maçtır şansız mağlubiyetler aldıklarını ifade ederek, "2 hafta evimizde Adana Aski'ye, geçen hafta da Botaş'a deplasmanda yenildik. Bu mağlubiyetler tabi ki bizim istemediğimiz ve beklemediğimiz mağlubiyetler oldu. Özellikle Adana Aski maçını kazanabilecekken kaybettik. Takım tabi ki hem Avrupa hem lig maçı oynadığı için yorgun düşüyor. Daha lig uzun bir maraton. Bir an önce aldığımız bu mağlubiyetleri unutup, önümüze bakmak zorundayız. Önümüzdeki maçlarda alacağımız galibiyetlerle yeniden tırmanışa geçeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

"Avrupa'da ilk galibiyetimizi almak istiyoruz"

Euroleague A Grubu 5. maçında karşılaşacakları Uni Györ maçıyla ilgili de Aydın, "Avrupa'da istediğimiz oyunu ve sonuçları bir türlü alamadık. Oynadığımız 4 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Maçlara baktığımızda her maça biz kötü başlıyoruz ve sonradan toparlanıyoruz. Ancak sonradan toparlanmamız bizim maçı kazanmamıza yetmiyor. Hep 6 veya 7 sayı ile mağlup oluyoruz. Özellikle Famila Schio maçımız baş başa gitti. Son periyota kadar her iki takımda bulduğu sayılarla oyun içinde kaldı. Yine bu maçta da kırılma anlarında sayıları rakibimiz buldu. Aslında 4 maçımızı kaybetsek de oyun olarak baktığımızda iyi oynadık ama sonuca gidemedik. Ancak artık bu maçı kazanıp, ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bizi zorlu bir maç bekliyoruz. Belkide bu maç grupta var olma veya olmama maçı olabilir. O yüzden mutlak kazanmamız gerekiyor. Allah'ın izni ile inşallah Avrupa'da ilk galibiyetimizi bu hafta alırız. Burada seyircilerimizin büyük desteğine ihtiyacımız var. Onların vereceği destekle biz bu maçı kazanırız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Aydın, taraftarların Servet Tazegül Spor Salonu'na gelmesi için maç günü saat 18.00'de Edip Buran Spor Salonu ve Güvenevler Mahallesi'nde bulunan itfaiye önünden ücretsiz servis kaldırılacağını da söyledi. Ayrıca Aydın, özellikle Avrupa maçları biletlerinin ücretsiz olduğunu, bu maçın da ücretsiz olacağını ifade etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Euroleague Kadınlar A Grubu'nun 5. maçında 7 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 19.30'da Servet Tazegül Spor Salonu'nda Uni Györ ile karşılaşacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber