Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 17 Nisan 2014 - 18:38 Yorum: 0

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde hedef ligde kalmak

Belediye Başkanı Kocamaz: "İnşallah önümüzdeki 4 maçta gösterilecek performansla takımımız, Beko Basketbol Ligi’nde yoluna devam edecektir"

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde hedef ligde kalmak

MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Beko Basketbol Ligi'nde düşme potasında yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin kalan maçlarını kazanıp, ligde kalacağına inandığını belirtti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Mete Babaoğlu, beraberindeki oyuncularla birlikte, Kocamaz'ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocamaz, "Şu anda takımımızın bulunduğu durum pek iç açıcı değil. Ancak önümüzde 4 maç daha var. Bu maçlarda sergileyeceğiniz performans, kümede kalıp kalamayacağınızı gösterecek" ifadesini kullandı.

Kocamaz, takımın kötü durumunu yine takımın toparlayacağının altını çizerek, şöyle devam etti:

 "İnşallah önümüzdeki 4 maçta gösterilecek performansla takımımız, Beko Basketbol Ligi’nde yoluna devam edecektir. Sizlerin bu zorlu virajı başarıyla geçeceğinize yürekten inanıyorum. Yönetim olarak her zaman yanınızdayız ve sizlere her türlü desteği vermeye de hazırız."

Babaoğlu da ligde kalmak için takım olarak en iyi performansı ortaya koymak için çalıştıklarını kaydetti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber