Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Temmuz 2016 - 18:48 Yorum: 0

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden otogar işletmecisi Şimşek hakkında suç duyurusu

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyada "yalan beyan ve haksız ithamlarda bulunduğu" gerekçesi ile Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali (MEŞOT) işletmecisi...

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden otogar işletmecisi Şimşek hakkında suç duyurusu

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyada "yalan beyan ve haksız ithamlarda bulunduğu" gerekçesi ile Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali (MEŞOT) işletmecisi Halit Şimşek hakkında suç duyurusunda bulundu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, otogar işletmecisi Halit Şimşek'in, son zamanlarda sosyal medyada, yalan beyan ve haksız ithamlarla devletin kurumunu zarara uğratma, kamuoyunu huzursuz etme ve kamuoyunu yanıltma amacıyla, yalan ve iftira içerikli duyurular yaptığı belirtildi. Şimşek'in, sosyal medyada Mersin Büyükşehir Belediyesi ile FETÖ'yü ilişkilendirdiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi; "Şahıs, belediyemizle olan iş ve ilişkilerini menfaatine uygun olarak gerçekleştiremediğinden, yaptığı açıklamalarla OHAL kanununa sığınarak, OHAL durumuna sebep olan FETÖ ile ilişkilendirerek belediyemiz ve çalışanları, mesnetsiz ve asılsız beyanlarla zan altında bırakmak istemiştir. Hatırlatmak gerekirse, Şimşek Grubu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Yeni Otogar Tesisi'ndeki 81 adet bağımsız bölümü bir bütün olarak 2886 Sayılı Kanunun 35/a uyarınca kapalı teklif usulü ile 3 yıl süre ile kiralamıştır. Ancak Şimşek Grubu ihale şartnamesi ve kira sözleşmesinde belirtilen hak ve yükümlülüklerini yerine getirmediğinden, idaremiz 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 62. Maddesi gereği, sözleşmeyi 27.01.2015 tarihinde tek taraflı fesih ederek hukuki süreci başlatmış bulunmaktadır."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber