Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 15 Aralık 2017 - 14:53 Yorum: 0

Mersin Büyükşehir Belediyespor, Avrupa’da çeyrek finale kapı araladı

Kadınlar EuroCup'ta mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor, ikinci tur ilk maçında deplasmanda MBA Moskova ekibini 81-66 yenerek, çeyrek final için...

Mersin Büyükşehir Belediyespor, Avrupa’da çeyrek finale kapı araladı

Kadınlar EuroCup'ta mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor, ikinci tur ilk maçında deplasmanda MBA Moskova ekibini 81-66 yenerek, çeyrek final için büyük bir avantaj yakaladı. Genel Menajer Melahat Aydın, "Büyük bir avantaj yakaladık. İkinci maçımızı da iyi oynayıp, kazanıp çeyrek finale çıkmak istiyoruz" dedi.

Kadınlar EuroCup B Grubu'nda mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor, ilk maçında evinde Good Angels Kosice takımını 76-70, ardından deplasmanda MBK Ruzomberok'u 86-59 yenerken, gruptaki 3. maçını da Enisey karşısında 69-62 kazanmıştı. Akdeniz ekibi, grupta ilk mağlubiyetini deplasmanda Good Angels Kosice karşısında almıştı. Normal süresi 71-71 biten maçın uzatmalarında rakibine 89-87 yenilen turuncu-beyazlı ekip, 5. maçında ise sahasında MBK Ruzomberok'u 54-42 mağlup ederek gruptan çıkmayı garantilemişti. Grubun son maçında deplasmanda Enisey ile karşılaşan Mersin ekibi, bu maçı 75-70 kaybederek, grubu 2. sırada bitirdi. Dün 2. tur ilk maçında Rusya'da MBA Moskova ekibiyle karşılaşan turuncu-beyazlı ekip, maçın başından sonuna kadar üstün oynadı. Özellikle maçın 3. ve son periyodunda bulduğu sayılarla aradaki farkı açan Güney ekibi, maçı 81-66 kazanmasını başardı.

"Büyük bir avantaj yakaladık"

Maçla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, bu yıl Avrupa'da bir hedeflerinin olduğunu ve bu hedefe ulaşmak için mücadele ettiklerini söyledi. Gruplarda aldıkları iyi sonuçlar neticesinde ikinci tura çıkmayı başardıklarını dile getiren Aydın, "Bu yıl Avrupa'da final oynamak istiyoruz. Bunun içinde ilk engelimiz olan gruplardan çıkmayı başarmıştık. İkinci turda Rus ekibi MBA Moskova ile eşleştik.Maçtan önce maçın zor geçeceğini biliyorduk ve iyi bir sonuç olarak Mersin'e dönmek istiyorduk. Maçın da özellikle ilk 2 periyotu kıran kırana geçti. Her iki takım da karşılıklı sayılar bularak, maçtan kopmadı. Ancak özellikle takımımız 3. periyotta çok iyi bir oyun ortaya koydu. 3. ve son periyotta bulduğumuz sayılarla maçı farklı kazanmayı başardık. Bu sonuçla büyük bir avantaj yakaladık. Tabi her şey daha bitmedi. Biz rakibimizi deplasmanda nasıl yendiysek rakibimizde bizi evimizde yenebilir. O yüzden farklı kazandık diye ikinci maça rahat çıkmamamız gerekiyor. İlk maçtaki ciddiyet, mücadeleyle ikinci maçta da sahada olacağız. İnşallah evimizde güzel bir sonuç alarak, hedefimize giden yolda bir adım daha ileri gitmiş oluruz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber