Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Eylül 2016 - 15:48 Yorum: 0

Mersin Emniyet Müdürlüğü bayram tedbirlerini aldı

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nce Kurban Bayramı dolayısıyla il genelinde ek tedbirler alınarak uygulanmaya başladığı bildirildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü bayram tedbirlerini aldı

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nce Kurban Bayramı dolayısıyla il genelinde ek tedbirler alınarak uygulanmaya başladığı bildirildi.

Mersin İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı öncesinde ve bayram süresince, halkın huzur ve güven içerisinde alışveriş yapması ve bayramlarını kutlamaları için Emniyet Müdürlüğünce bir dizi ek tedbirler alınarak uygulamaya konulduğunu söyledi. Bayram dolayısıyla alışveriş merkezleri, otogar, tren garı ve kurban kesim yerlerinde yoğunluk olacağından buralarda meydana gelebilecek kapkaç, hırsızlık, yankesicilik ve benzeri suçların önlenmesi için sivil ve resmi motorize ile yaya devriye sayılarının arttırıldığına işaret eden Baştuğ, "Bayram süresince mezarlık ziyaretinde bulunan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için mezarlıklar ve çevresinde sivil ve resmi devriyeler görevlendirilmiştir. Ziyarete araçları ile gelen vatandaşlarımızın araç içerisinde hedef olabilecek kıymetli eşya ve evrak bulundurmamaları, bu tür suçların önlenmesine katkı sağlayacaktır. Ayrıca camilerimizde bayram namazı sebebiyle tedbirler aldırılacaktır. Bayram süresince şehir içi ve şehirlerarası sorumlu olduğumuz güzergahlarda trafik kazalarının önlenebilmesi için denetimlerimiz arttırılmıştır. Bu kapsamda şehirlerarası yolcu ve yük taşıyan araçlar üzerinde kontrollerimiz artırılarak sürdürülecek, şartları ve belgeleri uygun olmayan araçların şehirlerarası yollara çıkmasına izin verilmeyecektir. Sevinç ve coşkunun arttığı, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının geliştiği bayramları milletçe en güzel şekilde geçirmek arzusuyla siz değerli vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını şahsım ve teşkilat mensuplarım adına kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar dilerim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber