Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 31 Mart 2015 - 13:18 Yorum: 0

Mersin Hantaş'ta play-off hedefi

Asbaşkan Oğuz: "Play-off'a kalmayı istiyoruz. Umarım tüm şartlar lehimize gelişir"

Mersin Hantaş'ta play-off hedefi

MERSİN (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig ekibi Mersin Hantaş Sportif normal sezonun son haftasında Gençlerbirliği maçını kazanarak play-off yolunda avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Asbaşkan Tolga Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Beşiktaş Mogaz'ı konuk ettiklerini hatırlatarak çok iyi mücadele etmelerine karşın 35-30 yenildiklerini söyledi.

Ligin ikinci yarısında toparlanarak çok iyi çıkış yakaladıklarını anlatan Oğuz, emeklerinin karşılığı olarak play-off'ta yer almak istediklerini ifade etti.

Sezonun son maçında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacaklarını aktaran Oğuz "Bu maçın hazırlıklarına başladık. Play-off için bu karşılaşmayı mutlak kazanmamız gerekiyor ancak galibiyetimiz de tek başına yeterli olmuyor. Bizim kazanıp rakiplerimizin de puan kaybetmesi lazım. Play-off'a kalmayı istiyoruz. Umarım tüm şartlar lehimize gelişir" diye konuştu.

Oğuz ayrıca, hentbol adına doğru adımlar attıklarını ve gelecek sezon için daha iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber