Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Ekim 2016 - 16:38 Yorum: 0

Mersin İdmanyurdu deplasmanda kayıp

Deplasmanda Altınordu'ya konuk oldukları maçı 3-1 kaybeden Mersin idmanyurdu'nun teknik direktörü Levent Arıkdoğan, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini...

Mersin İdmanyurdu deplasmanda kayıp

Deplasmanda Altınordu'ya konuk oldukları maçı 3-1 kaybeden Mersin idmanyurdu'nun teknik direktörü Levent Arıkdoğan, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Altınordu'ya konuk olan Mersin İdmanyurdu, rakibine 3-1'lik skorla yenildi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan, İzmir'e gelirken maçı kazanacaklarına inandıklarını söyledi. İlk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını söyleyen Arıkdoğan, "Karşılıklı ataklar vardı. Bizim direkten dönen topumuz vardı. Altınordu'nun kaptırdığı toplarla sonuca gideceğimizi umuyorduk. Kazandığımız toplarla çok iyi pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. İkinci yarıya iyi başlayan taraf yine bizdik. Rakibi engelledik ve pozisyon aradık. Duran toptan gelen bir gol vardı. Golden önce faul vardı ama hakeme saygı duyduk. 1-0'dan sonraki pozisyonlar bizi üzdü. Oyuncularımı bu yönde ikaz edeceğim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber