Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 23 Eylül 2014 - 17:08 Yorum: 0

Mersin İdmanyurdu- Kemer Tekirovaspor maçı bilet fiyatları açıklandı

MERSİN (AA) - Türkiye Kupası 2. turunda Kemer Tekirovaspor ile Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu arasında oynanacak maçın bilet fiyatları açıklandı.Kulübün internet sitesinden...

Mersin İdmanyurdu- Kemer Tekirovaspor maçı bilet fiyatları açıklandı

MERSİN (AA) - Türkiye Kupası 2. turunda Kemer Tekirovaspor ile Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu arasında oynanacak maçın bilet fiyatları açıklandı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, yarın saat 18.00'de Tarsus Şehir Stadı'nda oynanacak maçta kağıt bilet uygulaması geçerli olacak.

Satışa sunulan biletlerin fiyatı, maraton ve misafir seyirci tribünü 2, kapalı A ve kapalı B 5, VIP tribün 10 lira olarak belirlendi.

Maçı, Mersin İdmanyurdu logolu sezonluk kombinesi olan taraftarlar da Passolig kartlarını ve kimliklerini ibraz ederek izleyebilecek.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber