Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Mart 2015 - 14:23 Yorum: 0

Mersin İdmanyurdu'nda Balıkesirspor maçı hazırlıkları

Teknik Direktör Çalımbay: "Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara bizim için avantaj oldu. Arkadaşlarımız pasif bir dinlenme de yaptılar. Antrenmanlar yaptık. Bu arayı çok güzel bir şekilde geçirdik"

Mersin İdmanyurdu'nda Balıkesirspor maçı hazırlıkları

MERSİN (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, ligin 26. haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. 

Teknik direktör Rıza Çalımbay Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda gerçekleştirilen antrenman öncesinde futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. 

Daha sonra hafif koşuyla idmana başlayan futbolcular, ısınma hareketleriyle antrenmanı sürdürdü. Isınma hareketlerinin ardından Çalımbay futbolcuları beşerli gruplara ayırarak kondisyon çalışması yaptırdı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda Çalımbay ve futbolcuların neşeli olduğu görüldü.

Çalımbay, yaptığı açıklamada, transfer yapamadıkları için oyuncu sıkıntılarının olduğunu anımsatarak, bunun üzerine bir de sakatlıkların yaşamasının daha büyük sıkıntılara sebebiyet vereceğini söyledi. 

Mitrovic, Güven Varol ve Adem Büyük'den sakatlıkları Berkan Afşar'dan ise rahatsızlığı nedeniyle yararlanamadıklarını ifade eden Çalımbay, şunları kaydetti:

"Milli takımlardan henüz dönmemiş arkadaşlarımız var. Onların durumlarını daha bilmiyoruz. Tabi kadromuz dar olduğu için bu tür sıkıntılarımız oluyor. 9 maçımız kaldı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara bizim için avantaj oldu. Arkadaşlarımız pasif bir dinlenme de yaptılar. Antrenmanlar yaptık. Bu arayı çok güzel bir şekilde geçirdik. Önemli olan Balıkesirspor maçı ve arkasından Fenerbahçe ile oynayacağımız kupa maçı. Bu maçlarla çok iyi bir başlangıç yapmamız gerekiyor. Beni tek korkutan sakatlıkların olması. Böyle bir aksilikle karşılaşırsak işte o zaman bizim için sıkıntı başlar."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber