Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Eylül 2014 - 22:28 Yorum: 0

Mersin İdmanyurdu'nda Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları

MERSİN (AA) - Mersin İdmanyurdu, Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Macit Özcan Macit Özcan Spor Kompleksi'nde,...

Mersin İdmanyurdu'nda Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları

MERSİN (AA) - Mersin İdmanyurdu, Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. 

Macit Özcan Macit Özcan Spor Kompleksi'nde, basına açık gerçekleştiren antrenmanda Mersin ekibi, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yaklaşık 2 saat çalıştı.

Koşu, açma germe ve dar alanda pas çalışması yapan futbolcular, antrenmanı çift kale maçla tamamladı. 

Takım kaptanı Servet Çetin, Mersin Stadı'ndaki zemin sorunu nedeniyle Çaykur Rizespor maçını Adana'da oynayacaklarını hatırlatarak, "Bunun bizi etkilememesi lazım. Gönül isterdi ki kendi stadımızın atmosferinde oynayalım ama şartlar böyle. Oyuncular olarak bunu bahane olarak görmememiz gerekiyor. Ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maç oynayacağız" dedi.

Beşiktaş ve Kasımpaşa maçlarında 3 puan alabilecek düzeyde top oynadıklarını, yeni bir takım olmalarının yarattıkları sıkıntılar nedeniyle bu fırsatı kaçırdıklarını belirten Çetin, "Takımın özgüveni için bizim gibi yeni takımların bir an önce puanlar alması lazım. Bu puanlar takımı kaynaştıracaktır. Tek amacımız puanlar alıp, takımın kendine güvenini getirmek. Sonrasında iyi futbol oynayacağımızı düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda bunları telafi ederiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber