Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 28 Kasım 2014 - 19:23 Yorum: 0

Mersin İdmanyurdu'nda Sivasspor maçı hazırlıkları

Kulüp başkanı Kahramanlı:

Mersin İdmanyurdu'nda Sivasspor maçı hazırlıkları

MERSİN (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Sivasspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kırmızı-lacivertliler, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Kondisyon hareketleriyle süren idman, dar alanda kısa pas çalışması ve sahada oynanan çift kale maçla sona erdi.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana hastalığı nedeniyle takım kaptanı Servet Çetin katılamadı.

Antrenmanı izleyen kulüp başkanı Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, takımın yakalamış olduğu havayı sürdürmek istediklerini söyledi.

Sivasspor karşılaşmasının takım için ligde ne yapacaklarının belirleyicisi olacağını kaydeden Kahramanlı, şöyle konuştu:

"Şu an 17 puanımız var. Bu maçı alarak puanımızı 20'ye çıkaracağız. 20 puan da 11. haftada çok önemli bir puan. Saha içerisinde takımımızın birlik ve beraberlik içinde, hırslı olduğunu görüyoruz. İnşallah pazar günü de bunu taraftarlarımızın desteğiyle sahaya yansıtacağız. Sivasspor'a da burada misafirperverliğimizi yapacağız ama onları yenip öyle göndereceğiz."

Her zaman hedefe oynayan bir takım olduklarına dikkati çeken Kahramanlı, birinci hedeflerinin ligde kalmak, sonraki süreçte de UEFA'ya gitmek olduğunu aktardı.

Kahramanlı, rahatsızlığı süren Servet Çetin'in karşılaşmada yer alıp, almayacağının maç günü belli olacağını söyledi.

Mersin İdmanyurdu ile Sivasspor, 30 Kasım Pazar günü saat 16.00'da, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda karşılaşacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber