Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 22 Kasım 2016 - 15:33 Yorum: 0

Mersin polisinden kaçak sigara ve sahte içki operasyonu

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 günde yaptığı 5 operasyonla 3...

Mersin polisinden kaçak sigara ve sahte içki operasyonu

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 günde yaptığı 5 operasyonla 3 bin 900 paket değişik markalarda kaçak sigara ile bin 358 şişe sahte içki ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde sahte içki ve kaçak sigara satışına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda son 4 günde 5 operasyon yapan ekipler, 3 bin 900 paket değişik markalarda gümrük kaçağı sigara ile bin 385 şişe değişik markalarda sahte içki ele geçirdi.

Ayrıca ekipler, operasyonlarda 5 kişiyi göz altına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından 4 kişi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile emniyette serbest bırakılırken, 1 kişi ise sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber