Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Ağustos 2016 - 12:18 Yorum: 0

Mersin polisinden uyuşturucu operasyonu

Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotim ekipleri, 2 ayrı ikamette yaptığı...

Mersin polisinden uyuşturucu operasyonu

Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotim ekipleri, 2 ayrı ikamette yaptığı aramada bin 58 paket halinde 78 kilo 216 gram esrar maddesi ele geçirdi. Ayrıca ekiplerin olayla ilgili olarak aldığı 5 kişi de tutuklandı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, il genelinde uyuşturucu madde satışı yaparak gençleri zehirleyen sokak satıcıları ile "torbacı" diye tabir edilen şahıslara yönelik Narkotim ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 2 ayrı ikamete operasyon düzenlendi. Ekiplerin farklı tarihlerde 2 ayrı ikamette yaptığı aramalarda, bin 58 paket halinde 78 kilo 216 gram esrar ele geçirildi. Ayrıca ekipler, olayla ilgili olarak da 5 kişiyi gözaltına altı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber