Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 25 Nisan 2019 - 10:58 Yorum: 0

Mersin Serbest Bölge’de çıkan yangın korkuttu

Mersin Serbest Bölgesi'ndeki bir firmaya ait kuru yemiş deposunda çıkan yangın korkuya neden olurken, 2 saatte kontrol altına alınan yangında maddi hasar...

Mersin Serbest Bölge’de çıkan yangın korkuttu

Mersin Serbest Bölgesi'ndeki bir firmaya ait kuru yemiş deposunda çıkan yangın korkuya neden olurken, 2 saatte kontrol altına alınan yangında maddi hasar oluştu.

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesinde yer alan Mersin Serbest Bölgesi'ndeki bir firmaya ait ceviz deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İçerisinde ceviz ve ceviz kabuğu bulunduğu öğrenilen depodaki yangına, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Bu arada firma çalışanları, depodaki kuru yemiş çuvallarının bir kısmını dışarıya taşıdı.

Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği depodaki yangında, maddi hasar meydana gelirken, çıkış nedeniyle ilgili incelemelerin sürdüğü bildirildi.

Mersin Serbest Bölge’de çıkan yangın korkuttu

Mersin Serbest Bölge’de çıkan yangın korkuttu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber