Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
Sami Er
Spor 31 Mart 2015 - 12:38 Yorum: 0

Mersin Stadyumu sınavı geçti

Mersin'de 2013'te gerçekleştirilen 17. Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan 25 bin kişilik Mersin Stadyumu'nun yenilenen zemini, hazırlık maçıyla test edildi- Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Çalımbay: "Hazırlık maçında gördüğümüz kadarıyla futbolcu arka

Mersin Stadyumu sınavı geçti

MERSİN (AA) - MUSTAFA GÜNGÖR - Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş ile Mersin Stadyumu'nda karşılaşan ve zemin sorunu nedeniyle bir daha bu statta maç yapmayan Mersin İdmanyurdu, hazırlık maçında test ettiği yeni zeminden memnun kaldı.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, ligin ilk haftasında Mersin Stadyumu'nda oynanan Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş maçı, oynanan futboldan çok saha zemininin bozuk olmasıyla gündeme geldi. 

Maç sırasında zeminin kötü olması nedeniyle bazı oyuncular da sakatlanınca kırmızı-lacivertliler bu stattan vazgeçerek Tevfik Sırrı Gür Stadı'na dönmeye karar verdi.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın da o tarihte uygun olmaması nedeniyle üçüncü hafta evinde oynaması gereken Çaykur Rizespor maçını Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda yapan Mersin ekibi, Türkiye Kupası 2. turunda da Kemer Tekirovaspor ile Tarsus Şehir Stadı'nda karşılaştı.

Ligin 5. haftasındaki Bursaspor maçıyla Tevfik Sırrı Gür Stadı'na dönen kırmızı lacivertliler, ligin 25. haftasına kadar burada oynadı.

Aradan geçen yaklaşık 7 ayda ise Mersin Stadyumu'nun zemini bakıma alındı. Stadyumun güneş almayan noktalarındaki çimler güneş panelleri aracılığıyla büyütülürken, stadyuma ek olarak havalandırma sistemleri de eklendi.

Tamamen hazır hale getirilen Mersin Stadyumu, Mersin İdmanyurdu'nun geçtiğimiz günlerde PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçında test edildi.

- "Beşiktaş maçına göre çok iyi, hatta süper bir zemini var"

Teknik direktör Rıza Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mersin Stadyumu'nun atmosferinin muhteşem olduğunu söyledi.

Yeni statta taraftarla daha iyi bütünleştiklerini ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:

"Biz Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndan da memnunuz. Türkiye'de o stattaki gibi başka bir zemin olduğunu düşünmüyorum. Mükemmel bir zemine sahibiz. Ancak bazı prosedürlerden dolayı son 5 maçı Mersin Stadyumu'nda oynama kararı alındı. Hazırlık maçında gördüğümüz kadarıyla futbolcu arkadaşlar memnun. Beşiktaş maçına göre çok iyi, süper hemde. Yönetimin kararına uyuyoruz. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Artık havalar da düzeldi. Aşırı bir yağmur ya da başka bir şey olmazsa bütün maçlarımızı orada oynayacağız."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber