Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ekim 2014 - 15:13 Yorum: 0

Mersin Valisi Çakacak'a ziyaret

MERSİN (AA) - Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen ile  yönetim kurulu üyeleri ve Mersin PTT Başmüdürü Cemal Saraç,  Vali Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

Mersin Valisi Çakacak'a ziyaret

MERSİN (AA) - Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen ile  yönetim kurulu üyeleri ve Mersin PTT Başmüdürü Cemal Saraç,  Vali Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti. 

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakacak, ziyaretteki konuşmasında sivil toplum kuruluşları, özellikle de baroların kentin sorunlarıyla ilgili olmanın ötesinde tüm dinamikleriyle el birliği içinde çalışması gerektiğini belirtti.

Antmen ise baro olarak hem kente hem de ülkeye hizmet etmeye hazır olduklarını kaydetti.

Öte yandan, Mersin PTT Başmüdürü Cemal Saraç da kurumun 174’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Çakacak'ı ziyaret etti.

Kurumun yıl dönümünü tebrik eden Çakacak, "PTT, kendini yenileyen en önemli kurumlarımız arasında yer almaktadır. PTT’nin bu başarısı rekabet içerisinde neler yapılabileceğinin de göstergesidir. Sizler de bunda pay sahibisiniz. Hizmetlerinizden ötürü teşekkür ediyor, nice başarılı yıllar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber