Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Ağustos 2014 - 11:33 Yorum: 0

Mersin Valisi Güzeloğlu, Yazarlar Derneği'ni kabul etti

MERSİN (AA) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.Kabülde Güzeloğlu, Mersinli yazarların aynı çatı altında...

Mersin Valisi Güzeloğlu, Yazarlar Derneği'ni kabul etti

MERSİN (AA) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Kabülde Güzeloğlu, Mersinli yazarların aynı çatı altında toplanmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Yazmanın zamana tanıklık yapmak ve birikimini geleceğe taşımak olduğunu belirten Güzeloğlu, şöyle devam etti:

"Okuma alışkanlığının çok fazla olmadığı ülkemizde genç kuşaklara okuma alışkanlığını kazandırmak, geçmişini öğrenmesini, kendisini ve yaşadığı çevreyi doğru anlamasını sağlamak, kişilik gelişimini güçlü kılmak devletimizin de en önemli hedeflerindendir. Bu açıdan baktığımızda Mersinli yazarlarımızın emeklerinin değerlendirilmesi, yazdıkları eserlerin genç kuşaklardan başlayarak toplumun her kesimine ulaşmasını sağlamak bizim de sorumluluğumuzdur. Bu doğrultuda dernek üyelerinin gösterdiği çabayı takdirle karşılıyor ve destekliyorum."

Dernek başkanı Aydın ise Mersinli yazarlar tarafından ortaya konulan eserlerin hem Mersin hem de ülke genelinde toplumun her kesimine ulaşmasını sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.

Kabülde Aydın, Güzeloğlu'na Mersinli yazarların eserlerinden oluşan bir kitap seçkisi takdim etti. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber