Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Eylül 2014 - 14:23 Yorum: 0

Mersin Valisi Güzeloğlu'ndan veda ziyaretleri

MERSİN (AA) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Valiliğine tayininin çıkmasının ardından ilk veda ziyaretini Gülnar ilçesine bulundu.İlk olarak kaymakamlığı ziyaret eden Güzeloğlu,...

Mersin Valisi Güzeloğlu'ndan veda ziyaretleri

MERSİN (AA) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Valiliğine tayininin çıkmasının ardından ilk veda ziyaretini Gülnar ilçesine bulundu.

İlk olarak kaymakamlığı ziyaret eden Güzeloğlu, Kaymakam Tekin Dundar, belediye başkanı ve daire amirleri tarafından karşılandı.

Daha sonra Halk Kütüphanesi'nde vatandaşlarla buluşan Güzeloğlu, burada yaptığı konuşmada, Mersin'de 4,5 yıldır görev yaptığını belirtti.

Kocaeli Valiliği'ne tayininin çıktığını anımsatan Güzeloğlu, şunları kaydetti:

"Veda turuna her geldiğimde çok sevdiğim ve güzel karşılandığım Gülnar ilçemizden başladık. Gülnar halkından helallik istiyorum. Benim hakkım sizlere helal olsun. Gülnar önümüzdeki yıllarda çağdaş, gelişmiş bir Gülnar olacak." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber