Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Eylül 2014 - 10:48 Yorum: 0

Mersin Valisi Güzeloğlu'ndan veda ziyaretleri

MERSİN (AA) - Kocaeli Valiliğine atanan Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, veda ziyaretleri kapsamında Tarsus ilçesinde vatandaşlarla buluştu.Güzeloğlu'nun veda ziyareti için Tarsus Belediyesi...

Mersin Valisi Güzeloğlu'ndan veda ziyaretleri

MERSİN (AA) - Kocaeli Valiliğine atanan Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, veda ziyaretleri kapsamında Tarsus ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Güzeloğlu'nun veda ziyareti için Tarsus Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen törene AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Kaymakam Hasan Göç, Emniyet Müdürü Haydar Çelik, Jandarma Komutanı yüzbaşı Yavuz Bulut, Belediye Başkan yardımcıları Ali Şimşek ve Hüseyin Boro, meslek odası başkanları ve muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Vali Güzeloğlu, törende yaptığı veda konuşmasında, Tarsus'un insanlarıyla birlikte Türkiye'nin en önemli ilçelerinden birisi olduğunu söyledi.

Temel düsturunun görev yaptıkları yere ve orada yaşayanlara hizmet olduğunu belirten Güzeloğlu, "Önemli olan gökkubbede hoş bir sada bırakmak ve öyle kalabilmektir. Yeni bir göreve atanmak, yeni bir doğum ve doğmaktır. Bu yolculuk kaçınılmazdır. Yaşanır ve biter. Bittikten sonra da hayırla yad edilmektir. Mersin'deyken de kapımız ve gönlümüz herkese açıktı. Yeni görev yerimiz olan Kocaeli'nde de aynı şekilde kapımız ve gönlümüz her zaman açık olacaktır. Yolu Kocaeli'ne düşen herkesi bekliyorum. Hakkınızı helal edin, benim de hakkım size geçmiş ise helal olsun" dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Uzun ise Güzeloğlu ile Mersin'in eksikliklerinin giderilmesinde, halkın yaşam kalitesinin yükseltilmesinde, eğitimde başarının ve kalitenin yükseltilmesinde, köylere yapılacak hizmetler konusunda el ve gönül birliği içerisinde çalıştıklarını kaydetti.

Güzeloğlu'nun Kocaeli'nde de aynı şekilde başarılı bir çalışma dönemi geçireceğine yürekten inandığını aktaran Uzun, Güzeloğlu'na yeni görev yerinde başarı diledi.

Kaymakam Göç de Mersin Valiliği'ni en iyi şekilde layıkıyla yapan Güzeloğlu'nun ilçeye yaptığı hizmetleri halkının asla unutmayacağını belirterek, yeni görev yerinde başarılı olmasını temenni etti.

Törenin ardından Güzeloğlu Tarsuslu Gazetecilerle selfie çektirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber