Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 02 Mart 2015 - 21:48 Yorum: 0

Mersin'de 4 aylık bebek evde ölü bulundu

Babası tarafından akşam saatlerinde ölü bulunan bebeğin gün boyunca evde yalnız bırakıldığı ileri sürüldü

Mersin'de 4 aylık bebek evde ölü bulundu

MERSİN (AA) - Mersin'de 4 aylık bir kız bebek evde ölü bulundu. 

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde merkez Toroslar ilçesi Çukurova Mahallesi'ndeki evinden çıkan anne İlknur A. 4 aylık kızı Damla'yı eşi Yıldırım A'ya bıraktı. Baba Yıldırım A'nın da bir süre sonra bebeği evde bırakıp gittiği ileri sürüldü.

Akşam saatlerinde eve dönen Yıldırım A. kızı Damla'nın beşiğinde hareketsiz yattığı fark edince yakında oturan kayınpederinin evine giderek yardım istedi. Eve giden bebeğin dayısı Murat Erseçkin yeğenini kontrol ettikten sonra polise ve 112 Acil Servis haber verdi.

Eve gelen sağlık ekipleri bebeğin öldüğünü tespit etti. Polis ekipleri, evde bir süre görüştükleri baba Yıldırım A. ile olaydan habersiz eve dönen anne İlknur A'yı gözaltına aldı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından bebeğin cenazesi otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Murat Erseçkin, gazetecilere yaptığı açıklamada, haberi alır almaz eve koştuğunu ve bebeğin durumunu kontrol ettiğini söyledi. 

Baba Yıldırım A'nın sabah saatlerinde ağlamaya başlayan kızına biberon verdiğini ifade eden Erseçkin, şunları söyledi:

"Çocuğun annesi sabahleyin iş aramaya gitmiş. Babası ise saat 10.00'da biberonu çocuğun ağzına verdikten sonra iş dolayısıyla birisi aramış o da dışarı çıkmış. Bildiğim kadarıyla, saat 18.00'de eve gelen baba çocuğu cansız şekilde görür görmez bize geldi. Ben çocuğu gördüm, gözleri açık şekilde ağzında köpüklerle vefat etmiş. Biberonla sütü içtikten sonra kusmuş o da boğazına takılmış ve boğulmuş herhalde."

Bu arada, İlknur ve Yıldırım A. çiftinin 3 yaşında Yağmur adında bir kızlarının daha olduğu ve bugün gün boyunca dedesinin yanında olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber