Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 12 Mart 2015 - 17:48 Yorum: 0

Mersin'de ablası tarafından yakılan kız

Erkek arkadaşına kaçtığı iddiasıyla ablası tarafından üzerine yanıcı madde dökülerek ateşe verildiği öne sürülen ve İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan A.E'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi

Mersin'de ablası tarafından yakılan kız

İZMİR (AA) - Mersin'de erkek arkadaşına kaçtığı iddiasıyla ablası tarafından üzerine yanıcı madde dökülerek ateşe verildiği öne sürülen ve İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan A.E'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. 

İzmir İli Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yetkililerinin AA muhabirine yaptığı açıklamaya göre, yanıcı madde dökülerek ateşe verildiği iddia edilen A.E'nin vücudunun yaklaşık yüzde 80'inde yanık bulunuyor.

Solunum sisteminde de yanık olduğu kaydedilen A.E'nin hastanenin yanık ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak tedavisi sürüyor. 

-Olay

Mersin'in Tarsus ilçesinde dün meydana gelen olayda iddiaya göre E.K, bir hafta önce erkek arkadaşına kaçtığı ve evlenmek için nikah tarihi aldığı iddia edilen 18 yaşındaki kardeşi A.E'yi Sıraköy Mahallesi'ndeki evine davet etmiş, üzerine yanıcı madde dökerek ateşe vermişti.

Olay esnasında kendisi de yanan E.K Adana'ya, kardeşi A.E ise ambulans uçakla İzmir'e sevk edilerek hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber