Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 01 Nisan 2015 - 17:53 Yorum: 0

Mersin'de damadın kayınpederinin evine ateş açması

Olayda hayatını kaybeden zanlının eşi ile kayınpederi toprağa verildi

Mersin'de damadın kayınpederinin evine ateş açması

MERSİN (AA) - Mersin'in Erdemli ilçesinde damadın kayınpederinin evine ateş açması sonucu hayatını kaybeden eşi ile kayınpederi toprağa verildi.

Dün gece meydana gelen olay sonrası Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden, zanlının eşi Fatma D. ile kayınvalidesi Mesut Gökten'in cenazesi yakınları tarafından alındı.

Kargıpınarı Mahallesi'nde mezarlığa getirilen baba ve kızının cenazeleri kılınan cenaze namazın ardından toprağa verildi.

Öte yandan yaralanan ve Mersin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan kayınvalide Fatma Gökten ile kızı Hayriye Gökten'in durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Jandarma ekipleri olay sonrası kaçan zanlı Murat D'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin'in Erdemli ilçesinde dün gece bir kişi, kayınpederinin evine pencereden pompalı tüfekle ateş etmiş, olayda ayrı yaşadığı eşi ile kayınpederi ölmüş, kayınvalidesi ile baldızı yaralanmıştı.

 

ETİKETLER: Mersin  , saldırı , zanlı , cenaze
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber