Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 11 Mart 2015 - 13:43 Yorum: 0

Mersin'de dolandırıcılık iddiası

Bir kuyumcuya imitasyon bileklikleri gerçek altın diye sattığı ileri sürülen 2 kadın gözaltına alındı

Mersin'de dolandırıcılık iddiası

MERSİN (AA) - Mersin'de bir kuyumcuya imitasyon bileklikleri gerçek altın diye sattığı iddia edilen 2 kadın yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Siteler Mahallesi'ndeki bir kuyumcuya giden Ş.A, acil paraya ihtiyacı olduğu için bileklikleri bozdurmak istediğini ifade etti.

Kuyumcu, 19,86 gram gelen bileklikleri inceledikten sonra bin 700 liradan alabileceğini belirtti. Bunun üzerine acil paraya ihtiyacı olduğunu anlatan Ş.A, bin 500 liranın kendisine yeterli olacağını ve iki gün sonra da parayı geri getirip altınlarını alacağını söyledi.

Bunun üzerine bin 500 lirayı kadına veren kuyumcu, Ş.A'nın ayrılmasından sonra daha detaylı incelediği bilekliklerin imitasyon olduğunu anladı.

Kuyumcunun haber vermesi üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri, güvenlik kameralarından tespit ettikleri Ş.A ile ona yardım ettiği ileri sürülen K.A'yı gözaltına aldı.

Zanlılar emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber