Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 18:18 Yorum: 0

Mersin'de dolandırıcılık iddiası

Suriye uyruklu bir kişiyi dolandırdığı öne sürülen 3 kişi tutuklandı

Mersin'de dolandırıcılık iddiası

MERSİN (AA) - Mersin'de yaşayan Suriye uyruklu bir kişiyi 35 bin dolar dolandırdığı iddia edilen biri Suriye uyruklu 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Suriye uyruklu Ahmad H, Hatay'da yaşayan İshah H. ve Gökhan A'ya Mersin'de yaşayan Suriye uyruklu Mohammad Y'nin Mısır'da ticaret yaptığını ve çok parası olduğunu söyledi.

Bunun üzerine Ahmad H. Mersin'e gelerek Mohammad Y. ile bağlantıya geçerek ellerinde 50 bin dolar olduğunu ve bu paranın yurt dışına çıkarılması gerektiğini ifade etti.

Mohammad Y. konuşmak için Ahmad H. ile buluştuğunda İshak H. ve Gökhan A. Mohammad Y'nin yanındaki 35 bin doları silah zoruyla alıp kaçtı.

Mohammad Y. durumu polisi bildirmesi üzerine ekiplerin soruşturması sonucunda Ahmad H, İshak H. ve Gökhan A. gözaltına alındı. Şüphelilerin aracında ve üzerlerinde yapılan aramada da 10 bin dolar ele geçirildi.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber