Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Eylül 2016 - 15:13 Yorum: 0

Mersin’de jandarmadan çikolatalı trafik uygulaması

Kurban Bayramı süresince Mersin İl Jandarma Komutanlığı tarafından trafik denetim ve kontrollerinin arttırıldığı bildirildi.

Mersin’de jandarmadan çikolatalı trafik uygulaması

Kurban Bayramı süresince Mersin İl Jandarma Komutanlığı tarafından trafik denetim ve kontrollerinin arttırıldığı bildirildi. Erdemli ilçesinde jandarma trafik timlerince vatandaşlara uygulamalarda şeker, çikolata ikram edildi.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Kurban Bayramı tatili süresince vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak maksadıyla Mersin İl Jandarma Komutanlığı jandarma trafik timlerince denetim ve kontroller arttırılmış, bu kapsamda yapılan denetim ve kontrollerde, hız ihlali, alkollü araç kullanma ve emniyet kemeri kullanımı üzerinde hassasiyetle durulmaktadır. Kazaların azaltılmasının ancak eğitimle sağlanacağı bilinci ile vatandaşlar trafik kurallarına uymaları konusunda sözlü olarak uyarılmakta ve kuralları içeren broşürler dağıtılmaktadır. Kurban Bayramı olması münasebetiyle vatandaşlara şeker, çikolata ve kolonya ikram edilerek uğurlanmaktadır. Vatandaşlarımızın kazasız seyahat etmelerini sağlamak amacıyla denetimler 24 saat esasına göre sürdürülmektedir" denildi.

Öte yandan, Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri tarafından Erdemli-Ayrancı Karayolu, Avgadı ve Güzeloluk başta olmak üzere birçok noktada uygulama gerçekleştirildi. Trafik timleri uygulama esnasında sürücüler ve seyahat eden vatandaşların bayramını kutladı, şeker, çikolata ve kolonya ikram etti. Yoğun trafiğe işaret eden trafik timleri sürücülerin kurallara uymaları konusunda daha da hassas davranmaları gerektiğine dikkat çekti.

Vatandaşlar ise jandarma trafik timlerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Mersin’de jandarmadan çikolatalı trafik uygulaması

Mersin’de jandarmadan çikolatalı trafik uygulaması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber