Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Aralık 2014 - 14:28 Yorum: 0

Mersin'de "Medya ve Gençlik" konulu konferans

MERSİN (AA) - Toros Üniversitesi ve Tarsus Medya Mensupları Derneği (MEDYAD) iş birliğinde "Medya ve Gençlik" konulu konferans düzenlendi.Üniversitenin yerleşkesinde Ahmet Kanbur'un moderatörlüğünde gerçekleştirilen...

Mersin'de 'Medya ve Gençlik' konulu konferans

MERSİN (AA) - Toros Üniversitesi ve Tarsus Medya Mensupları Derneği (MEDYAD) iş birliğinde "Medya ve Gençlik" konulu konferans düzenlendi.

Üniversitenin yerleşkesinde Ahmet Kanbur'un moderatörlüğünde gerçekleştirilen konferansa MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan, Toros Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Özer ve Mersin Kent Radyosu sahibi Mirza Turgut konuşmacı olarak katıldı.

Çalışkan, konuşmasında, sosyal medyanın hayata girmesinden sonra gazeteciliğin de şekil değiştirmek zorunda kaldığını belirterek, "Her vatandaşın aslında bir gazeteci olduğunu söylemek yanlış olmayacak. Sosyal medya kullanıcısı gençler gündemi mutlaka takip etmeli ve okudukları haberlere yorumlarıyla katkı sağlamalı" dedi.

Turgut ise gazetecilerin ve meslek kuruluşlarının yaşadığı sorunlar hakkında bilgi verdi.

Özer ise  iletişimin bilimsel gerçekliği üzerine bir sunum yaptı.

Etkinliğin sonunda Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tayyar Şen katılımcılara teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber