Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ağustos 2018 - 13:39 Yorum: 0

Mersin'de nakliye ihtiyaç ve talepleri

Yurt içi ve Uluslararası alanda taşımacılık faaliyetlerinin en yoğun yaşandığı illerimizin başında liman ve üretim kenti olması münasebetiyle Mersin gelmektedir.

Mersin'de nakliye ihtiyaç ve talepleri

İhracat ve ithalat nakliye çalışmalarında Mersin limanının önemli bir konumda bulunmasından dolayı birçok nakliye kuruluşu bu ilimize yerleşmiş, çalışmalarını Mersin merkezli olarak sürdürmeye devam etmektedir.

Ülkemizde faaliyet gösteren nakliye kuruluşları ile önemli oranda rekabet sağlayan Mersin Nakliye Firmaları sektörde oldukça eski bir tarihe sahip bulunduğundan oldukça bilgi birikim ve tecrübeye de sahip bulunmaktadır. Lojistik sektörünün içerisinde barındırdığı tüm alanlarda hizmetlerini sürdürmekte olan bu firmalar komple tenteli tır taşımacılığı, ihracat ve ithalat konteyner nakliyesi, on teker ve kırkayak olarak adlandırılan kamyon nakliyesi, gabari dışı ağır nakliyat lowbed tır taşımacılığı, soğuk zincir ürün nakliyesi ile ilgili frigo tır nakliyesi gibi birçok alanda kesintisiz hizmet sunma yolunda oldukça önemli adımlar atmaktadırlar.

Uluslararası ve yurtiçi nakliye ile ilgili taşıma yetki belgeleri bulunan genellikle şehir merkezinde bulunan ofisleri ile hizmet sundukları gibi Limana, Serbest Bölge’ye ve Organize Sanayilere yakın bulunan tır garajlarında ki her türlü yükü taşıyabilme kapasitesine sahip araçları ile aktif hizmetlerde bulunmaktadırlar.

Mersin’de taşımacılık hizmetleri sunan firmalar arasında bazı firmalar yaptıkları farklı çalışmaları ile ön planda yer almaktadır. Bu firmalardan biri de hiç şüphesiz çeyrek asra yakın bir zamandır nakliye hizmetleri sunmakta olan firmamız Mersin Nakliyat’tır. Firmamız yurt içi nakliyenin yanı sıra düzenli olarak Avrupa, Asya ve Orta doğu ülkelerinin tamamına yakınına lojistik hizmetleri sunmakta, bu hizmetlerinde kaliteyi ve uygun fiyat anlayışını ödün vermeksizin devam ettirmektedir.

Sahip bulunduğu C2 yetki belgesi ve Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) üyeliği ile kurumsal bir lojistik şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerleyişi sürdüren firmamız Mersin Nakliye Firmaları içerisinde aranan ve tercih edilen nakliye kuruluşu olmanın gururu ile çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Son model tırları, deneyimli sürücüleri, uzman personelleri ve modern yapısı ile müşterilerine özel hizmet sunan firmamız ayrıca ülke ekonomisine de önemli katkılarda bulunmaktadır.

Haber kaynağı: Mersin Nakliyat

 
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber