Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 22 Ağustos 2014 - 17:53 Yorum: 0

Mersin'de otogar esnafından eylem

MERSİN (AA) - Yeni açılacak otogardaki dükkan kiralarının yüksek olduğunu iddia eden esnaf, eylem yaptı.Otobüs ve minibüslerle konvoy oluşturarak Mersin Büyükşehir Belediyesi yakınına...

Mersin'de otogar esnafından eylem

MERSİN (AA) - Yeni açılacak otogardaki dükkan kiralarının yüksek olduğunu iddia eden esnaf, eylem yaptı.

Otobüs ve minibüslerle konvoy oluşturarak Mersin Büyükşehir Belediyesi yakınına gelen bir grup esnaf, araçlarıyla bir süre yolu kapattı. Trafik polislerinin uyarısı üzerine yolu açan grup, daha sonra belediye binası önüne geçti.

Burada bir süre slogan atılması üzerine bina önüne gelen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, grup üyelerine kanunsuz eylem yaptıklarını söyledi.

Grubu uzaklaştırmadıkları gerekçesiyle emniyet görevlilerine tepki gösteren Tunçsu, otogardaki iş yerleri için 25 Ağustos'ta yapılacak ihalenin bu eylemle etkilenmeye çalışıldığını öne sürdü.

Konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını aktaran Tunçsu, bina önünden ayrıldı.

Grup adına açıklama yapan Mersin Şehirlerarası Uluslararası Otobüsçüler ve Yazıhaneciler Derneği Genel Sekreteri Veli Tol, ihaleye katılmayacaklarını belirterek, "İhalenin yapılacağı 25 Ağustos'tan itibaren 3 gün Mersin’den Türkiye’nin hiçbir yerine araç kaldırmayacağız" dedi.

Bir süre daha slogan atan grup, belediye önünden ayrıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber