Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Aralık 2014 - 12:28 Yorum: 0

Mersin'de sağlıklı yaşam yürüyüşü

MERSİN (AA) - Sağlık Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının 2014 yılını "Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" ilan edilmesi kapsamında, kamu çalışanları ve ailelerinin katılımıyla bando...

Mersin'de sağlıklı yaşam yürüyüşü

MERSİN (AA) - Sağlık Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının 2014 yılını "Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" ilan edilmesi kapsamında, kamu çalışanları ve ailelerinin katılımıyla bando eşliğinde yürüyüş düzenlendi.

Mersin Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün koordinesinde Barış Meydanı'ndan başlayıp Öğretmenevi önüne kadar süren ve meydanda noktalanan etkinliğe, Mersin Vali Yardımcısı Ali Katırcı, kamu kurum ve kuruluşlarının personeli ile vatandaşlar katıldı.

Antrenörler eşliğinde egzersiz yapan katılımcılara, sağlıklı beslenmeye dikkat çekmek için elma dağıtıldı.

Vali Yardımcısı Ali Katırcı, AA muhabirine, serbest ortamda herkesin ailesiyle katıldığı etkinlikte buluştuklarını söyledi.

Etkinliğin her hafta sonu düzenlendiğini, bu hafta bando eşliğinde final yürüyüşü gerçekleştirdiklerini belirten Katırcı, "Dikkat çekmek istediğimiz konu özellikle son dönemde hareketsiz yaşamdan ve işe araçla gitmemizden kaynaklanan sağlık sorunlarına dikkat çekmek istiyoruz. İnsanları hem sağlıklı beslenmeye yönlendiriyor hem de hareketsiz yaşamdan onları kurtarıp, spor yapmaya teşvik ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber