Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ağustos 2016 - 11:18 Yorum: 0

Mersin’de su kesintisi

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğünce, Mezitli ve Yenişehir ilçelerine bağlı bazı mahallelerde, 18 Ağustos 2016 Perşembe günü...

Mersin’de su kesintisi

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğünce, Mezitli ve Yenişehir ilçelerine bağlı bazı mahallelerde, 18 Ağustos 2016 Perşembe günü zorunlu su kesintisi uygulanacak.

MESKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Limonluk kavşağında yapılacak olan battı çıktı çalışmaları kapsamında Mezitli'ye ve Yenişehir'in bir kısmına su veren 630'luk içmesuyu borusunda deplase çalışması yapılacak. 18 Ağustos 2016 Perşembe günü 07.00-19.00 saatleri arasında Mezitli ilçesine ve Yenişehir ilçesine bağlı Limonluk, Bahçelieveler, Güvenevler, Aydınlıkevler, Eğriçam, Batıkent, Akkent, Menteş, 50.yıl ve Çiftlik mahallelerine su verilemeyecek. Çalışmaların erken bitmesi durumunda belirtilen süreden daha önce su verilebileceğinden, vatandaşların musluklarını kapalı tutup tedbirli olmaları istendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber